×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

CS-stjärnorna öppnar för landslagsturnering: "Supercoolt att spela för ditt land"

1
Magisk, Niko, och Ropz är redan på konceptet.
Det har blivit snack om en landslagsturnering inom CS på Twitter. CS-experten Janko "YNk" Paunović har tagit upp idén igen, och nyhetssidan Pley har intervjuat tre proffs om deras åsikt kring konceptet.

Danske Emil "Magisk" Reif ställer sig positiv till en landslagsturnering, men erkänner att det rent praktiskt skulle vara svårt att genomföra med en hög nivå. Han vill gärna spela med sitt lands flagga på sig om det är något som står på spel.

G2 Esports Nikola "NiKo" Kovač är ännu mer positiv, och tror att så länge det går att göra plats för det i den fullpackade CS-kalendern så skulle det gå bra. Han vill även att CS ska bli lika stort i sitt hemland, Bosnien-Hercegovina, som det är i till exempel Danmark där "alla kollar på CS."

Även Robin "ropz" Kool skulle vilja bära sin Estländska flagga, så länge alla inblandade organisationer och lag är respektfulla. Han tror även att det skulle hjälpa CS att bli större när det gäller traditionella sport-scener.

År 2015 och 2016 höll E-frag.net två landslagsturneringar, där Frankrike respektive Turkiet vann, så det är inte en helt otänkbar idé.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..