×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

isak säkrar plats i stängda Major-kvalet — här är alla svenskar som kvalat

1
I sista kvalet fick vi se en till svenska kvala vidare till det stängda kvalet.
Det sista öppna europeiska Major-kvalet är färdigspelat. Där fick vi se mixlaget BenchedHeroes med bland annat Owen "smooya" Butterfield säkra en plats i det stänga kvalet.

Men vi blev även ärade med en svensk. Det är ingen mindre än Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion som säkrade en plats efter de slagit ut Mihail "Dosia" Stolyarov och kompani i Forward Gaming.

Detta innebär att totalt fem lag med svenskar kommer att delta i det stänga kvalet. Dessa är Ninjas in Pyjamas som inte behövde kvala samt Fnatic med Freddy "KRiMZ" Johansson, Monte med Joel "joel" Holmlund, Sangal Esports med Love "phzy" Smidebrant och Gamerlegion med isak.

Även två lag med svenska coacher är med. Dessa är Faze Clan och Heroic. De stänga kvalen startar den fjärde oktober och totalt 16 platser står på spel för de 32 deltagande europeiska lagen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..