×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Askars överraskar — vinner mot 00Prospects

1
Jack "Jackinho" Ström Mattsson hjälpte Askars att säkra en plats i finalen.
Även under den andra semifinalen så spelades Overpass, denna gången som första karta. 00Prospects var det som valde kartan och detta blev tydligt. Askars hade svårt att stoppa anfallet från Alexander "AlekS" Andersson och kompani som fick med sig elva rundor från sidbytet. Efter en vunnen pistolrunda kunde de lätt stänga kartan med 16-4.

Näst på tur var Inferno och nu kunde Askars få en starkare start. De spelade otroligt start på sin T-sida och fick med sig sju rundor till sidbytet. Men de var ännu bättre på att försvara. Prospects kunde inte riktigt komma igång utan det var istället Askars som vann Inferno och tvingade matchen till Dust2.

På sista kartan var det Prospects som startade bäst. De lyckades få med sig tio rundor till sidbytet och finalen var inte långt bort. Men Askars ville inte vara sämre. Även de vann tio rundor och tvingade kartan till övertid. Där vann de fyra raka rundor för att säkra en plats i finalen mot Lilmix.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..