×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Vitality vinner efter tre kartor - en chans kvar för G2 i Blast Premier

2
Efter tre kartor vinner Team Vitality och G2 har en sista chans att hålla sig kvar i Blast Premier.

Kvällens andra match i Blast Premier mellan Team Vitality och G2 Esports påbörjades bland taken på Vertigo. Vitality kopplar direkt ett stenhårt grepp om matchen som CT och första halvlek blir en anmärkningsvärt ensidig historia som slutar 10-4. Inte helt oväntat ledde detta till en hel del olika och karaktäristiska glädjeyttringar från Vitalitys lagkapten Dan "apEX" Madesclaire.

G2 Esports skulle få chansen som CT också men kom inte in i matchen till andra halvlek heller. Vitality vinner kartan med hela 16-4 i en total överkörning där G2 inte tog en enda runda i andra halvlek. Vitalitys nykomling, Lotan "Spinx" Giladi, lämnar Vertigo med 24 mord på sitt samvete.

Efter den väldigt ensidiga historian på Vertigo skulle lagen mötas på Nuke. En av många egenskaper som skiljer proffs från amatörer är att kunna skaka av sig sina misstag och komma tillbaka in i matchen. G2 visade prov på just detta när man vann CT-sidan på Nuke med 11-4 efter kallduschen på Vertigo. Nikola "NiKo" Kovač slog till med hela 20 frags i första halvlek.

Andra halvlek gick även den G2:s väg som vann kartan med 16-5. Nu återstod bara Inferno för att kunna kora en vinnare, skulle Vitality kunna kämpa sig in i matchen igen likt G2 gjort på Nuke?

Vitality ville inte vara sämre med comebacks utan drog ifrån direkt med 7 raka rundor innan Ilya "m0NESY-" Osipov plockade hem en runda för G2 genom en otrolig clutch. VItality hittar dock fotfästet igen och halvleken slutar 10-5 fördel Vitality.

I andra halvlek lyckades Vitality hålla ifrån och vann Inferno med 16-6 och genom detta hela matchen.

Något som garanterat kommer diskuteras är Rasmus "HooXi" Nielsen svaga skjutande. Dansken fick endast med sig två ynka frags på Inferno och har haft enorma problem med att döda motståndare under tiden i G2.

20:00 imorgon möter Vitality Natus Vincere i en match där vinnaren säkrar en plats i Blasts höstfinal.




1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..