×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

phzy klar för stängda majorkvalet — resterande svenskar utslagna

1
Fem svensklag tog sig till dag två av det tredje öppna kvalet men endast Love "phzy" Smidebrant och Sangal knep en plats i det stängda majorkvalet.
Det tredje öppna majorkvalet är nu avslutat och vi kan glädja oss med att det gick bra för Love "phzy" Smidebrant och hans lag Sangal. Resterande svenskar gick det inte lika bra för och de får testa lyckan i det sista öppna kvalet.

Sangal imponerade stort och vann bland annat med 2-0 mot Entropiq som just nu ligger rankade som 34 i världen jämfört med Sangals rankning på 86.

Varken Eyeballers eller Gamerlegion kunde rå på Eternal Fire och det turkiska laget slog ut två av de fem svensklagen.

Team Finest var det svensklag förutom Sangal som tog sig längst men till slut fick de ge vika för det danska laget ECSTATIC.

Nästa öppna majorkval spelas 26 augusti och det är den sista chansen att ta sig vidare till de stängda kvalen till Intel Extreme Masters Rio 2022.
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..