×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Kaos under majorkvalet — Eyeballers vidare till dag två

2
Det blev en kaosig första dag i majorkvalet. Trots allt detta är många svenskar vidare till dag två.
Under gårdagen startade det första öppna kvalet till nästa Major, Intel Extreme Masters Rio. Många svenskar var med i kvalet men det var svårt att följa matcherna. ESEA, där kvalet spelades, hade många stora problem.

För kommentatorer som ville kommentera och följa matcherna var det praktiskt taget omöjligt. GOTV på ESEA-servrarna laggade något otroligt så det blev bara ett slags bildspel. För svensk del kunde man dock se POV-strömmar från laget d00m med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Patrik "f0rest" Lindberg, Jonas "Lekr0" Olofsson, Adam "friberg" Friberg och Jack "Jackinho" Ström Mattsson.

De vann första matchen de spelade och såg även ut att vinna nästa mot Avangar. Trots att de var först upp till 15 rundor förlorade de dock på övertid. Detta gjorde att ett möjligt superderby mot Eyeballers tyvärr inte hände.

Idag fortsätter kvalet och där kommer vi att få se just Eyeballers ställas mot Avangar klockan 18. Det gick även bra för Team Finest som kvalade sig vidare till dag två. Kommande matcher går att se i bracketen.

Återstående svenskar
Eyeballers
flusha, JW, Sapec, Svedjehed, SHiNE
Fnatic
KRiMZ
Team Finest
kreaz, plessen, twist
Apeks
nawwk
EuropaMonte
joel
EuropaKTRL
susp

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..