×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Tyska profilen ersätts i BIG — k1to gör comeback i startfemman

2
Efter att Nils "⁠k1to⁠" Gruhne för ett halvår sedan blivit nedflyttad till BIG's Academy-lag så gör han nu comeback i startfemman.
Cirka ett halvår efter att Nils "k1to" Gruhne blivit nedflyttad till BIG Academy så tillkännager organisationen att spelaren nu får en ny chans i huvudlaget.

k1to ersätter Tizian "tiziaN" Feldbusch som trots att han inte varit den flashigaste spelaren, ändå varit en stabil grundpelare i flera stora turneringar. tiziaN kommer för tillfället stanna kvar i organisationen.

"k1to har jobbat väldigt hårt för hans retur de senaste månaderna och har varit övertygande med flera utmärkta prestationer i BIG OMEN Academy", säger Daniel Finkler (BIG's vd).

BIG's spelare är redan i Berlin där de förbereder sig för höstens första stora event. BLAST Premier Fall Groups drar igång den 21 augusti.

BIG's lineup består nu av:
Tyskland Johannes "⁠tabseN⁠" Wodarz
Tyskland Florian "⁠syrsoN⁠" Rische
Tyskland Josef "⁠faveN⁠" Baumann
Tyskland Karim "⁠Krimbo⁠" Moussa
Tyskland Nils "⁠k1to⁠" Gruhne
Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..