×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

shroud i nytt kontroversiellt uttalande: "Valorant får Counter-Strike att se ut som ett skämt"

1
Legendaren har svårt att bestämma sig för vilket spel som egentligen är svårast.
I augusti gör den kanadensiska Twitch-stjärnan och före detta CS:GO-profilen Michael "shroud" Grzesiek tävlingsdebut för Valorant-laget Sentinels. 28-åringen chockade många när han för ett par veckor sedan presenterades som ersättare för Sentinels-spelaren Hunter "SicK" Mims som varit borta från spelandet sedan i maj på grund av familjeskäl.

Sedan shroud pensionerade sig från den professionella CS-scenen har han gjort flera uppmärksammade uttalanden om Counter-Strike där han ofta jämfört det med just Valorant och i helgen var det dags igen. Under en sändning på Twitch valde shroud att återigen jämföra spelen och konstaterade då att Valorant får CS att se ut som ett skämt.

— Det här spelet är svårt. CS:GO ser ut som ett skämt jämfört med det här spelet. Det är inte att försköna något. Det här spelet är bara svårt, sade han efter att ha blivit dödad av en motspelare.

Enligt shroud kan svårighetsgraden dock förklaras av att skill-cappen inte är tillräckligt hög i spelet vilket gör att det inte krävs lika mycket av en spelare för att spela på högsta nivån.

– Jag undrar om det är svårt eftersom alla är så bra, och alla är så bra eftersom spelet utan tvekan är lättare. Kanske är det därför det är svårare. Det gör att konkurrensen är högre, förklarade han.

shroud spelar sin första tävingsmatch för Sentinels i det nordamerikanska sista chansen-kvalet till VCT Champions. Kvalet är schemalagt att starta den 7 augusti.

Artikelbild: Shroud/Twitch
Videokälla: Shroud/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..