×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Liquid säkrar sista slutspelsplatsen — Faze direkt till semifinal

1
Det blev Mareks "YEKINDAR" Gajinskis hans Team Liquid som tog den sista platsen i slutspelet.
Sista slutspelsplatsen avgjordes mellan Team Liquid och Furia Esports. Det var nordamerikanerna som startade starkast och vann hela åtta T-rundor på Ancient. Sydamerikanerna började dock komma tillbaka och tog en stor ledning på 12-8. Då vände dock matchen ytterligare en gång och Liquid kunde stänga den första kartan med 16-14.

Näst på tur var Mirage och även denna gången var Liquid bäst i starten. Men precis som på förra kartan kämpade Furia tillbaka och i den andra halvleken kunde utjämna matchen vid 11-11. Det fortsatte jämt och det var inte fören matchen gick till övertid som Liquid kunde säkra en plats i slutspelet.


Samtidigt spelades matchen om en direktplats i semifinalen mellan Faze Clan och Astralis. Majorvinnarna var där det bättre laget och kommer att starta slutspelet i semifinalen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..