×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

G2 utslagna ur Majorn — förlorade ödesmatchen mot Furia

1
Höst-majorns finalister G2 Esports är utslagna ur Majorn i Antwerpen.
Det blir inget slutspel för G2 Esports. Det står klart efter att laget förlorat dagens ödesmatch mot Furia Esports med 1-2 i kartor.

Förlusten är fjolårets finalisters tredje i Legends Stage och innebär att laget slutar på en delad niondeplats i turneringen. Övriga förluster kom i bo1-mötena med Natus Vincere och Heroic.


Matchen inleddes på Furias kartval Vertigo och det var brassarna som säkrade den första kartvinsten. Yuri "yuurih" Santos, som varit lagets stora utropstecken under Majorn, radade upp 26 kills på kartan när Furia säkrade en 16-12-vinst.

På Inferno klev G2:s stora stjärna Nikola "NiKo" Kovač fram och visade varför han ofta benämns vara den bästa riflern i världen. 25-åringens 27 kills var avgörande för att G2 skulle kvittera matchen genom en 16-14-vinst på kartan.

Den sista kartan i matchen blev Ancient. G2 inledde på CT-sidan och gick till halvtidsvila i ledning med 10-5. Furias CT-sida var ännu bättre och brassarna släppte bara en enda runda till G2. Kaike "kscerato" Cerato toppade scoreboarden 23 kills när Furia säkrade kartvinsten med 16-11.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..