×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Rysarmatchen skickar G2 till Majorn i Antwerpen — Astralis missar nålsögat

2
Matchen löpte hela linan för G2:s plats till Majorn i Antwerpen med 2-1-vinsten mot Astralis.
G2 Esports besegrar Astralis i Major-kvalet med knappa 2-1 efter en rysande gigantkamp.


Matchen började på klassiska Dust2 som var G2:s kartval där laget tog en knapp 8-7-ledning som T i första halvan. G2 visade sig i andra halvlek vara samlade och starka under andra halvan och kunde därefter säkra kartan med 16-10.

Mötet fortsatte på Ancient och var en ensidig slakt från de danska stjärnorna i Astralis. Inledningsvis tog Astralis en 12-3-ledning på T-sidan och kapade vändningsmöjligheterna med en 16-7-vinst.

Mötet fick avgöras på Vertigo och blev en rysare till gigantkamp i första halvan där Astralis hade knappa 8-7-ledningen på sin CT-sida och det jämna spelet fortsatte fram och tillbaka mellan lagen fram till en 15-15-kvittering för att ta matchen till övertid.

Under övertidsperioden inledde G2 hyfsat starkt och kunde trots Astralis vändningsförsök hålla hårt i ratten för att ta hem kartan med 19-17 och därmed matchen.

Vinsten för G2 innebär en garanterad plats till Majorn i Antwerpen medans Astralis får ännu en chans imorgon.

Artikelbild: Kalle "hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..