×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Astralis gav Ence en dansk skalle — Team Spirit krossar ASG

2
Astralis ett steg närmare en plats i Majorn efter starka vinsten mot Ence.
Astralis gav motståndet i ENCE Esports en dansk skalle med sin andra raka vinst på 16-11 i kvalet till Majorn i Antwerpen.


Matchen spelades på Overpass och blev till en början en storslakt av motståndet från danskarna på CT-sidan som tog en 13-2-ledning efter första halvlek. I andra halvlek försökte Ence sig på en comeback men föll kort när Astralis stängde ner med 16-11.

Vinsten för Astralis innebär en chans på garanterad plats till Majorn i Antwerpen redan i morgondagens match om de vinner den också.

I övrigt spelade Team Spirit sin andra match mot ASG och vann med dominanta 16-6 på Dust2.


Mötet gjordes upp på Dust2 där Spirit blåste iväg ASG med vinden i första halvan på CT-sidan med en 11-4-ledning följt av snabba rundor för matchvinsten på 16-6.

De två spelare i Spirit som var vassast på planen var Abdul "degster" Gasanov och Robert "patsi" Isyanov som stod för lagets större insatser.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..