×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Fnatic en match från att missa Majorn — Mouz skrällde mot Outsiders

1
Det fortsätter gå tufft för svenskarna i majorkvalet. Peppe "Peppzor" Borak och Freddy "KRiMZ" Johansson är nu bara en match från att missa Majorn.
Fnatic med de två svenska spelarna Freddy "KRiMZ" Johansson och Peppe "Peppzor" Borak har det inte lätt i Rumänien. Deras match idag slutade med en förlust mot portugiserna i Saw. Detta innebär att svenskarna nu ligger 1-2 i kvalet och är bara en förlust från att missa Majorn.


Samma är det även för kvartsfinalisterna från förra Majorn i Outsiders. Laget har nu åkt på sin andra förlust efter matchen mot MOUZ. Laget som just nu ligger på en niondeplats i världsrankingen kanske missar nästa Major.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..