×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

s1mple ser sig inte som världens bäste genom tiderna: "Inte än"

1
I en intervju avslöjar Oleksandr "s1mple" Kostyliev att han inte tycker att han är världens bästa spelare genom tiderna. Åtminstone inte än.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev är världens just nu bästa CS:GO-spelare. Under flera år har hans namn också förekommit i diskussionerna om vem som är världens bästa spelare genom tiderna.

I en intervju med nyhetssajten Dot Esports fick s1mple frågan om hur han själv ser på den diskussionen. 24-åringen svarade då att han fortfarande inte ser på sig själv som den bäste genom alla tider.

— Nej, jag tycker inte det än. Om man pratar om mina personliga insatser, så ja. Om man pratar om turneringsvinster, så nej, och i stort, nej. Det är bättre för mig att säga att jag inte är bäst än så att jag kan fortsätta grinda på min högsta nivå, säger han.


Natus Vincere, med s1mple i täten, dominerade CS:GO-scenen under 2021 och blev det första laget att vinna en Major utan att förlora en enda karta. Inför vårens säsong har G2 Esports, Team Vitality och Faze Clan gjort ändringar i sina femmor för att kunna utmana Navi på toppen, något som s1mple följer med intresse.

— Det blir intressant att se hur de kommer att hantera pressen. Faze Clan med Robin "ropz" Kool kommer att bli kul att se eftersom han äntligen får spela med Finn "karrigan" Andersen igen. Som jag minns det spelade de bra ihop i Mousesports, säger han.

Navi fick en chockstart på vårsäsongen och slutade sist i sin Blast Premier-grupp efter två raka bo1-förluster mot Made in Brazil och Astralis. Imorgon spelar laget kvartsfinal i turneringens play-in-fas och måste vinna för att ha en chans att ta en direktplats i turneringens säsongsfinaler.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..