×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

FjanT och kMs skriver på för Kappa Bar: "Vi spelar minst en final i år"

2
Kappa Bar har nu fastställt sitt CS:GO-lag. Med i laget går nu två tidigare Prima Esport-profiler.
är nu fulltaligt. Detta avslöjade organisationen, samt barens, delägare, Klas Bergqvist, under det senaste avsnittet av En Podd Om E-sport där han överraskade med att ta in Maikel "kMs" Yüksel i samtalet.

Det är nämligen den tidigare Prima Esport-coachen som nu går in i laget som just coach. Med från Prima tar även med sig Philip "fippe" Sjökvist som fyller den sista spelarplatsen.

De båda har varit en del av Prima sedan laget plockade upp Denied under slutet av sommaren 2021. De var del av samma kärna i över 18 månader som startade under Valhalla Vikings. Trots de lite mindre kända namnen är Klas Bergqvist självsäker.

— Vi har sedan lanseringen av vår CS-satsning sagt att vi skall göra kloka, genomtänkta och långsiktiga beslut. Vi vill inte ramla in i det Svenska mörkret som många fastnar i där det skall bytas spelare och core varje dag.

Under denna försäsong fanns det flera "stora namn" tillgängliga på marknaden och många väntade sig kanske ett annat namn än just FjanT. Vi är trygga i vårt beslut och anser oss ha värvat en av svenska scenens mest underskattade spelare. Hos oss kommer han få ett annat strålkastarljus på sig vilket gör att många kommer få upp ögonen för honom. Med FjanT och kMs i laget är vi trygga med att säga att vi spelar minst en final i år!

Avsnittet av En Podd Om E-sport går att lyssna på här:



Kappa Bars laguppställning:
Alexander "AlekS" Andersson
Kevin "pupcake" Henning
Zeid "Zeak" Gaatur
Emil "karma" Bäremo
Philip "fippe" Sjökvist

Maikel "kMs" Yüksel (coach)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..