×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Dignitas inbjudna till årets första ESL Challenger-turnering

2
Det svenska storlaget får sällskap av bland annat Furia, Virtus.Pro och Complexity Gaming i turneringen.
Det svenska laget Dignitas är ett av fyra lag som fått en inbjudan till årets första ESL Challenger-turnering. Turneringen innehåller en sammanlagd prispott på 100 000 dollar (~929 000 kronor) som åtta lag kommer att få göra upp om.

Förutom Dignitas har också Furia Esports, Virtus.pro och Movistar Riders blivit inbjudna till turneringen. Utöver de inbjudna lagen kommer HEET, Complexity Gaming, 9z Team och Order att delta i turneringen efter att ha säkrat sina platser genom regionala kval.

ESL Challenger var från början tänkt att hållas på plats i Anahem i USA, men på grund av pandemin ändrades upplägget så att turneringen istället spelas online.

Turneringen börjar den 11 februari och är slut den 13 februari och vinnaren får, förutom 50 000 dollar i prispengar, chansen att kvala till höstens säsong av ESL Pro League.

Lag som deltar i ESL Challenger
Furia Esports
Virtus.pro
Movistar Riders
Dignitas
HEET
Complexity Gaming
9z Team
Order

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Funspark/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..