×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

9INE presenterar akademilag — kan signa ännu en femma

2
Den före detta Influncr-spelaren Kenny "k3NNY" Vu Van är en av de nya 9INE-spelarna.
Efter förra säsongen valde den svenska organisationen 9INE att släppa sin femma. Nu har organisationen presenterat en ny lina som man kallar för sitt akademilag.

De fem spelare som får chansen i akademisatsningen är Kenny "k3NNY" Vu Van, David "okand" Johansson, Hugo "HugoBEAST" Pettersson, Linus "Loozty" Sandblom och Max "Paxios" von Schantz.

Eftersom 9INE slutade femma i höstens Elitserien-säsong har organisationen en plats i serien även i vår. Enligt organisationens Twitter är det akademilaget som kommer att nyttja Elitserien-platsen.

Att 9INE väljer att kalla sin nya femma för ett akademilag hintar om att det kan komma att signas ännu en femma till organisationen. Det är i skrivande stund okänt om planerna om att signa ett huvudlag kan realiseras redan inför vårens säsong eller om det kommer att dröja.

9INE:s akademifemma är:

Kenny "k3NNY" Vu Van
Max "Paxios" von Schantz
Hugo "HugoBEAST" Pettersson
Linus "Loozty" Sandblom
David "okand" Johansson

Artikelbild: Jesper Zerman/Bildbyrån

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..