×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tung förlust för Fnatic efter skrällmötet mot Astralis — knappa ronder från vinst

1
Fnatics skrällmöte mot Astralis slutade i en knapp 1-2-förlust efter dagens lower bracket-match i Funspark Ulti.
Fnatic blev utslagna ur Funspark Ulti efter dagens 1-2-förlust mot Astralis i turneringens lower-bracket.


Starten på Mirage var katastrofal för Fnatic när endast två ronder kunde plockas i första halvlek medans Astralis med raketfart plockade rond efter rond fram till Fnatics 2-16-förlust. För danskarnas del var det jaktsäsong med Lukas "gla1ve" Rossander på topp med en 23-8 KD-rating samt en HLTV-rating på 1.94 för kartan.

Fnatic fick först fart på sitt spel under matchens andra karta Nuke med konstant jämnt spel mellan de två lagen igenom de två halvlekarna med ett 16-13-avslut för Fnatics del på T-sidan för att ta matchen vidare till en tredje karta.

Ludvig "Brollan" Brolin satte fram fötterna rejält under Nuke och stod som top-fragger vid kartans slut på 23-14 i KD-rating samt en 1.33 HLTV-rating.

I matchens avgörande karta Inferno var spänningen olidlig när de jämna lagen stod huvud mot huvud under två halvlekar som förlängdes till en övertidsperiod. Det var först i den 31:a rundan som Astralis siktade på att snabbt slå ut Ludvig "Brollan" Brolin som var mycket varm i kläderna och kunde därefter säkra sin 19-16-vinst.

Freddy "KRiMZ" Johansson och kamraterna i Fnatic är med förlusten utslagna ur turneringen och landar på en sjundeplats med en prispeng på circa 45.000 kronor.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Champion of Champions/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..