×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

NIP-stjärnan utsedd till världens elfte bästa spelare 2021

1
Nicolai "dev1ce" Reedtz har utsetts till världens elfte bästa spelare av CS:GO-sajten HLTV.
När CS:GO-sajten HLTV i januari varje år utser vilka spelare som varit bäst året innan har Ninjas in Pyjamas danska AWP-stjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz de senaste åren varit i den absoluta toppen. 2018 ansågs han vara världens näst bästa spelare och 2019—2020 återfanns han på plats tre.

Även för år 2021 är dev1ce med på HLTV:s topp 20-lista men till skillnad från de senaste åren får 26-åringen nöja sig med en elfteplats på listan.

I motiveringen till dev1ces placering står han inte presterat dåligt under året men saknade den världsklassnivå som han tidigare år visat upp. Särskilt i viktiga matcher hade dev1ce en tendens att försvinna vilket var avgörande för sajtens beslut att placera honom utanför topp 10.

Även om en elfteplats är ett steg nedåt på spelarrankingen har dev1ce varit en starkt bidragande faktor till att NIP under 2021 hade ett starkt år. Trots att svensklaget gjorde flera ändringar i sin femma under året lyckades laget konsekvent nå topp 8-placeringar i stora turneringar vilket lett till att laget genomgående haft en hög placering på HLTV:s värdsranking under året.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..