×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Förkrossande förlust för Ninjas In Pyjamas — tappade storledning i nordiska derbyt

1
Det är färdigspelat för svenskarna i Blast Premiers årsfinaler.
Ninjas in Pyjamas är utslagna ur Blast Premiers årsfinaler. Det står klart efter att laget förlorat dagens nordiska toppderby mot Astralis med 1-2 i kartor.

Förlusten blev riktigt tung då NIP länge hade ledningen på den tredje och avgörande kartan Nuke. Svenskarna lyckades dock inte stänga matchen och efter att Astralis tvingat fram en övertid kunde danskarna ta hem segern.


Svenskarna fick en tung start på matchens inledande karta Inferno. Trots att det var svenskarnas kartval dominerade danskarna från runda ett. Ninjornas anfallsspel i den första halvleken var uddlöst och i halvtid var ställningen hela 12-3 till Astralis.

När blameF sedan vann pistolrundan åt Astralis på egen hand var ninjornas comeback-möjligheter i princip borta. Kartan slutade 16-8 till danskarna.

Svenskarna lyckades kvittera matchen genom att ta hem Mirage. Kartan blev riktigt jämn men en stark T-sida från ninjorna avgjorde kartan i svenskarnas favör.

På Nuke öppnade NIP på ett strålande sätt på CT-sidan. Försvarsspelet var fenomenalt och svenskarna gick till halvtidsvila med en 10-5-ledning. Astralis lyckades dock arbeta sig tillbaka in i matchen och tvingade fram en övertid som danskarna sedan vann med siffrorna 19-16.

Artikelbild: Stefan Romare

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..