×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dubbla övertidsförluster för Kappa — missar finalplatsen i Fragleague

1
Kappa Bar får slåss om en tredjeplats i lagets debutsäsong i Fragleagues högstadivision.
Svenskarna i bjöd på tufft motstånd, men räckte inte hela vägen i gårdagens Fragleauge-semifinal. Laget förlorade till slut med 1-2 i kartor mot finska Conquer Gaming i en riktig nagelbitare.


Man kan minst sagt säga att marginalerna inte var på svenskarnas sida i gårdagens semifinalmöte. På matchens första karta Mirage tog svenskarna ikapp ett 12-15-underläge till övertid men förlorade där fyra raka rundor.

Laget vann sedan sitt eget kartval Nuke med 16-14 och var sedan otroligt nära att stänga matchen på Inferno. Kappa ledde med 15-13 men denna gång var det Conquer som tvingade till sig en övertid. Väl där var finnarna storleken större och kartan slutade 19-16 i Conquers favör.

Om två veckor, på den stora finaldagen, får Kappa möta förloraren i den andra semifinalen mellan Lemondogs och DREAM Gaming.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..