×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Cutedoggy klara för final i Fragleagues Sverige-division — vände och vann mot Rising Dawn

2
Simon "yxngstxr" Boije bjöd på en riktig Scout-delikatess när Cutedoggy gick till final i Fragleagues Sverige-division.
Cutedoggy säkrar den första finalplatsen i Fragleagues Sverige-division. Det står klart efter att laget igår besegrat Rising Dawn Esports med 2-1 i kartor.

Matchen inleddes på Nuke och där var Rising Dawn numret större än Cutedoggy. Rising Dawn-spelaren Markus "upE" Johansson hade en makalös karta och levererade hela 37 kills i lagets 16-9-seger.

På Overpass var det sedan Cutedoggy som var vassast. Simon "yxngstxr" Boije matchade närapå upEs prestation på Nuke och stod för 36 kills när Cutedoggy kvitterade genom kartvinst 16-10.

Avgörandet kom på Ancient och där blev det en riktig rysare. I slutändan lyckades Cutedoggy med nöd och näppe undvika övertid på kartan när laget stängde matchen med en 16-14-vinst.

Finalen i Fragleagues Sverige-division är schemalagd att spelas den 13 december klockan 19:00. Där ställs Cutedoggy mot vinnaren i den andra semifinalsmatchen mellan Diskodribblad och Typ as nice. Den matchen är schemalagd att spelas på måndag klockan 19:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..