×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Giganternas kamp i upper bracket-final — ZywOo ställs mot s1mple efter Vitalitys vinst

1
Mathieu "ZywOo" Herbaut ställs mot Oleksandr "s1mple" Kostyliev i upper bracket-finalen av Blast Premiers höstfinaler.
Team Vitality får möta världsettan Natus Vincere i upper bracket-finalen av Blast Premiers höstfinaler. Det står klart efter att laget besegrat Astralis med 2-1 i kartor i kvällens megajämna upper bracket-semifinal.

Upper bracket-finalen blir alltså en kamp mellan världens två just nu starkaste AWP-spelare, Navis Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Vitalitys Mathieu "ZywOo" Herbaut, och spelas på lördag klockan 16:00 inför storpublik i Royal Arena i Köpenhamn. För Astralis blir det lower bracket-kvartsfinal imorgon där laget kan få möta antingen BIG eller Faze Clan.


Redan den första kartan skvallrade om att det skulle bli en jämn match. Först efter två övertider kunde ZywOos femma ta hem kartsegern med 22-18.

Dust2 blev en svajig historida där Astralis öppnade i ett rasande tempo. Laget ställde upp ett ogenomträngligt försvar på kartan och vann de första tio rundorna i kartan.

Efter tio rundor vaknade Vitality till liv och hade en strålande period där laget lyckades vända kartan till en 14-11-ledning. Sedan svängde matchen ytterligare en gång och Astralis tog fem raka rundor och vann kartan med 16-14.

På Inferno fortsatte lagen spela jämnt. Först vid ställningen 11-11 kunde Vitality till slut göra det nödvändiga rycket som kom att avgöra matchen. Laget vann fem raka rundor vilket gav laget segern med 16-11.

Artikelbild: Kalle Strömgren
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..