×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Före detta NIP-stjärnan: "Mer än en elimineringsmatch för mig"

1
Coachen för Copenhagen Flames, Faruk "pita" Pita, berättar att kvällens möte mot Ninjas in Pyjamas är en viktig match för honom.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Det är nu dags för den sista gruppspelsmatchen i PGL Major Stockholm. I matchen ställs Ninjas in Pyjamas mot danska Copenhagen Flames. Det finns också en match i matchen.

Coachen för danskarna är nämligen Faruk "pita" Pita. Den svenska coachen har tidigare varit en del av Ninjas in Pyjamas vid två olika tillfällen. Under den första gången vann han en Major, ESL One Cologne 2014, med laget.

Den andra perioden var mellan 2018 och 2020 där han fick lämna när laget istället satte Björn "THREAT" Pers som coach. pita som inte får delta i denna Major då han är bannad är dock fortfarande väldigt känslomässigt investerad. Han skriver på Twitter att möta laget som kickade än är något extra och att detta är mer än en elimineringsmatch honom.




Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..