×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Virtus Pros chockbesked — byter ut spelare fem dagar innan Majorn

1
Sanjar "SANJI" Kuliev bänkas av sitt lag bara några dagar innan lagets första match i Majorn.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Den ryska organisationen Virtus.pro överraskar rejält genom att göra ändringar i sin femma bara några dagar innan lagets första match i Stockholms CS:GO-major. Laget meddelar idag att man bänkar sin 23-årige uzbekiske spelare Sanjar "SANJI" Kuliev och ersätter honom med Jenya "FL1T" Lebedev.


— Vi vill nå ett så bra resultat som möjligt i Majorn och för att göra det behöver laget en nytändning, säger organisationens vd Sergey Glamazda i ett pressmeddelande.

FL1T spelar vanligtvis i det ryska laget Forze. Enligt Glamazda är ändringen endast tillfällig vilket innebär att det inte är spikat att 20-åringen ansluter till laget på permanent basis.

Till följd av rosterändringen har Virtus Pro fått en lägre seedning in i Majorn vilket påverkat spelschemat. Från början var det tänkt att laget skulle möta BIG men i och med ändringen ställs laget istället mot Pain Gaming i sin inledande match.

Artikelbild: Viola Schuldner/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..