×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Godsent tvåa i helgturnering – förlorade finalen mot europa-ettan

1
Vanessa "Nessa" Ahlströms Godsent räckte inte till i finalen mot Nigma Galaxy.
Godsent, med svenska Vanessa "Nessa" Ahlström i femman, har inlett höstsäsongen på ett starkt sätt. Laget är rankade femma i världen och leder Underdog's League efter att ha gått obesegrade genom seriens tre första omgångar.

I helgen spelades damturneringen Girls just wanna have fun där flera av Europas starkaste lag delto. Godsent stod för ytterligare en stark insats när laget slutade tvåa i turneringen efter att ha förlorat finalen mot lagets stora rivaler i Nigma Galaxy.

Vägen till final gick genom segrar mot 777 Femme (2-0) i kvartsfinalen och Arcane Wave (2-1) i semifinalen. I finalen tog det dock stopp då Godsent förlorade med 1-2 mot Nigma Galaxy.

Även svenskan Melinda "Melzz" Blomqvist och hennes lag Isekaii deltog i turneringen. De åkte ut i kvartsfinalen mot RISE efter en 0-2-förlust.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..