×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

David Beckhams esportorganisation stänger inte dörren för CS:GO-lag: "Överväger det fortfarande"

1
Trots att laget anlitat Duncan "Thorin" Shields för att hitta rätt femma har Guild Esports fortfarande inget CS:GO-lag.
Den brittiska esportorganisationen Guild Esports, som har fotbollslegendaren David Beckham som storägare, har lag i flera stora esportstitlar. Något CS:GO-lag har man dock inte.

Redan i slutet av förra året var organisationen på jakt efter att signa ett lag i spelet och tog då hjälp av analytikern Duncan "Thorin" Shields för att hitta ett. Nu har det gått nästan ett helt år utan att det hänt någonting på CS:GO-fronten.

I en intervju med Dexerto avslöjar organisatioens vd Kal Hourd att organisationen ville signa ett CS:GO-lag, men att man skiftat fokus och tittat åt andra håll.

— Vi var intresserade av att komma in i CS:GO-scenen, och är fortfarande det, men det har skett några förändringar på den fronten och vår uppmärksamhet har dragits till andra områden, förklarar Hourd för Dexerto.

— Det finns andra titlar som.vi också tittar på, men vi överväger fortfarande att skaffa ett lag i CS:GO.

Guild Esports var den första brittiska esportorganisationen som börsnoterades och har idag lag i Valorant, Rocket League, FIFA och Fortnite.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder, Brian MInkoff/London Pixels och Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..