×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Fnatic Rising skickar hem BIG — Peppzor i storform

1
Efter den usla matchen mot Young Ninjas så såg Fnatic Rising idag ut som ett helt annat lag. Detta när de nu skickat hem BIG Academy från turneringen.
Fnatic Rising hade ingen chans mot Young Ninjas i sin första match. Annorlunda blev det dock i matchen mot BIG Academy. Matchen började på tyskarnas kartval, Nuke, och det blev jämt direkt. Trots att Fnatic startade på CT-sidan så var det BIG som gick vinnande ur halvan med 8-7.

När Fnatic fick chansen att spela på den attackerande sidan så tog de kommando över matchen. Peppe "Peppzor" Borak ledde laget med sina 26 frags och det halvsvenska laget kunde stänga den första kartan med 16-12.

Nu gick matchen vidare till Fnatic Risings egna kartval, Inferno, och där startade de bra. De kunde inleda med att vinna de tre första rundorna innan BIG äntligen fick sin första. Efter det blev det en jämn halva. Fnatic var dock lite starkare och fick med sig nio rundor till sidbytet.

Och det fortsatte vara jämt i den andra halvan. BIG såg ut som favoriter när de kom upp i en ledning på 14-13. Det var då Kevin "kevve" Bohlin kom igång och gjorde två superrundor. När det stod 14-14 kunde han plocka ner tre BIG-spelare och även ha kvar fokus på sig själv när David "prosus" Hesse kunde ta de två sista. De lyckades även ta den sista rundan och säkrade kartan med 16-14.

Detta innebär att BIG Academy är ute ur turneringen. Fnatic Rising kommer imorgon spela lower bracket final. Där kommer de antingen ställas mot mouz NXT eller få ett returmöte mot Young Ninjas för en plats i finalen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..