×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Young Ninjas krossar Fnatic Rising — en match från finalen

2
Matchen mellan Young Ninjas och Fnatic Rising blev en kort historia. Det helsvenska laget krossade Kevin "kevve" Bohlin och kompani med 16-3 på båda kartorna.
Den andra matchen av WePlay Academy Leagues LAN-finaler blev ett nästintill ett svenskderby. Young Ninjas ställdes mot Fnatic Rising som har Peppe "Peppzor" Borak och Kevin "kevve" Bohlin i laget. Men även Maikil "Golden" Selim som coach under turneringen.

Allt startade på Overpass, Young Ninjas favoritkarta. Fnatic Rising vann den första rundan men där tog det stopp. Young Ninjas vann inte två eller tre eller till och med fyra rundor på raken, de vann hela 12 rundor på raken. Fnatic Rising kunde snygga till resultatet lite och vann två rundor till under den första halvan. Men mer än så fick de faktiskt inte, Young Ninjas vann fyra raka rundor på sin CT-sida och stängde kartan med 16-3.

Näst på tur var Ancient och där blev det en liknande affär, nästintill likadan. Det såg jämt ut till en start men Young Ninjas kunde snabbt ta kommando över matchen och säkra vinsten med 16-3 även på den andra kartan. De kommer imorgon att ställas mot mouz NXT för en plats direkt i finalen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..