×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Fragbite på plats i Ukraina för LAN-finalerna av WePlay Academy League

2
Fler LAN-turneringar börjar nu sätta igång och detta betyder att Fragbite ger sig ut på äventyr. Kalle "Hallonkraem" Strömgren är nu på plats i Kiev, Ukraina, för att täcka LAN-finalerna av WePlay Academy League.
Ni läsare kanske har märkt att det var lite tyst på Fragbite under dagen. Detta är det två anledningar till. Chefredaktör Daniel Sandström har tyvärr drabbats av en förkylning och har därmed inte kunnat fylla upp för Kalle "Hallonkraem" Strömgren. Men varför har inte Hallonkraem, alltså jag, skrivit själv då? Jo för att jag är på plats i Ukraina.

Anledningen till resan är för att täcka LAN-finalerna av WePlay Academy League. Ni kommer er nu under helgen att kunna förvänta er full coverage av turneringen. Detta innebär intervjuer, behind the scenes-material och mycket mer. Finns det något ni undrar spelarna i Young Ninjas eller Fnatic Rising? Ställ de gärna här i kommentarsfältet!

Förutom själva turneringscoveraget kommer jag, Hallonkraem, även att delta som talare i en Masterclass om esportjournalistik. Mer information om kursen och andra talare går att hitta här.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..