×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succédag för svenskarna i Pinnacle Fall — kan bli derby imorgon

1
Lilmix, Apeks och Galaxy Racer gick alla vinnande ur dagens matcher i Pinnacle Fall Series. Detta innebär att de nu ligger på samma poäng och ett derby kan vänta imorgon.
Tidigt idag spelades tre stycken svenskmatcher i Pinnacle Fall Series. Först ut var Apeks som ställdes mot VP.Prodigy. Denna gången var det inte Dennis "dennis" Edman som sken utan istället norrmannen Sander "Grus" Nordeide Iversen. Han var otroligt bra under de två kartorna som Apeks vann. Under den sista kartan, Ancient, så fick han ihop hela 32 frags när de vann med 16-2.

Efter detta följde matchen mellan Nigma Galaxy och portugisiska Offset. Där blev det en lätt match för svenskarna som vann med 2-0, 16-10 på Inferno och 16-7 på Ancient. Sist ut var Lilmix som ställdes mot Team Spirit Academy och det blev den jämnaste matchen.

Matchen startade på det ryska lagets kartval, Vertigo. Det blev dock otroligt jämt och en övertidsomgång behövdes för att säkra vinnarlag. Det blev tillslut Lilmix som van kartan med 19-17. Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Overpass. Men där var det Spirit Academy som var snäppet bättre, 16-12 och allt skulle nu avgöras på Mirage. Där blev det återigen övertid och även denna gången vann lilmix med 19-17.

Detta innebär att alla svensklag ligger 1-1 i matcher. Det spelas fortfarande matcher i turneringen och imorgon kommer totalt åtta lag ha just 1-1 i matcher. Detta betyder att det finns stor chans att vi får se ett derby, chansen blir också ännu högre om Gamerlegion förlorar sin match mot k23. Den spelas ikväll klockan 19:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..