×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dignitas utslagna ur Malta Vibes — föll mot danskarna i kvartsfinalen

1
Det blev en riktigt jämn match mellan Dignitas och Copenhagen Flames i Malta Vibes. Men efter en förlorad anti-eco så kunde inte Dignitas rädda den sista kartan. De är därmed utslagna ur turneringen.
Dignitas vann sin första match av höstsäsongen och gick därmed vidare till kvartsfinal av Malta Vibes. Där ställdes de mot Copenhagen Flames och det blev en jämn kamp. Svenskarna lyckades vinna sitt kartval, Nuke, med 16-13 trots en riktigt dålig start på kartan.

På andra kartan, Ancient, startade de återigen dåligt. De lyckades dock rädda upp den första halvan lite och fick med sig sex rundor till sidbytet. Där gick det betydligt bättre och de lyckades till och med ta ledningen i matchen vid 14-13. Men de räckte inte, danskarna kunde vinna tre raka rundor för att säkra kartan med 16-14.

Sista och avgörande kartan blev Vertigo och även denna gången var Copenhagen Flames starka inledningsvis. Men precis på de tidigare kartorna så kunde Dignitas trots detta få en okej halva, sju rundor när de bytte över till T-sidan. Där inledde de bra och fick med sig fyra raka rundor. Nu förlorade de dock en anti-eco och danskarna började rulla. Dignitas lyckades faktiskt inte vinna en runda till efter detta, 16-11 till Copenhagen Flames och Dignitas är ute ur turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..