×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest med sjukt ACE — fick 47 frags på en karta

1
Patrik "f0rest" Lindberg visade i Dignitas säsongspremiär att han fortfarande kan skjuta HS. Han bjöd i matchen mot Nemiga på sjuka 47 frags och ett otroligt ACE.
Dignitas är äntligen tillbaka och det blev en riktigt spännande start på säsongen. De ställdes mot Nemiga Gaming i Malta Vibes och allt startade på Nuke, svenskarnas kartval. Det var dock det Nemiga som såg starkare ut och kunde komma upp till 15 rundor när Dignitas endast hade 11.

Men svenskarna vann runda på runda och när det stod 15-14 till Nemiga så visade Patrik "f0rest" Lindberg att han fortfarande kan skjuta hårt. Med fem HS skickade han kartan till övertid. Där fortsatte han spela bra och hjälpte Dignitas vinna kartan med 25-23. f0rest slutade kartan på otroliga 47 frags.

Näst på tur var Inferno. Återigen var Nemiga snäppet starkare under den första halvan och fick med sig åtta rundor till sidbytet. De startade också den andra halvan bra genom att vinna de tre inledande rundorna. Det fortsatte vara jämt hela vägen igenom men Dignitas lyckades tillslut stänga kartan med 16-14. Denna gången var det norrmannen Håkon "Hallzerk" Fjærli som var starkast med 32 frags.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..