×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

dennis fortsätter spela som en gud — supermatch i Elisa

1
Dennis "dennis" Edman fortsätter spela bra i starten av höstsäsongen. Under gårdagen bjöd en på en riktigt bra match i Elisa Invitational.
Om det är någon svensk som startat bra denna säsong så är det Dennis "dennis" Edman. Han spelade bäst i Apeks första match mot BIG Academy och bjöd på ytterligare en supermatch under gårdagen. Denna gången var det mot det finska laget hREDS i Elisa Invitational.

Den första kartan, Nuke, plockade hem Apeks hem rätt så lätt med 16-10 och då var dennis inte lika synlig. Skillnad blev det dock i de nästkommande två kartorna där dennis verkligen behövdes. Trots hans imponerade 33 frags under den andra kartan, Inferno, räckte inte det till en vinst. Det var istället finnarna som matchen på övertid med 25-21.

På den sista kartan, Overpass, var det återigen dennis som visade framfötterna. De såg ut att tappa matchen men med hjälp av den före detta NiP- och Fnatic-spelaren så kunde Apeks vinna tre raka rundor för att säkra övertid. Där fortsatte också den svenska stjärnan att prestera och hjälpte laget till en vinst med 19-17. Denna gången fick han med sig 34 frags.

Tuffare blev det dock för dennis gamla lagkamrat, Robin "flusha" Rönnquist. Han och hans Gorillaz mötte även de ett finskt lag, KOVA Esports. Där blev det istället förlust för svensken med 2-1 i kartor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..