×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lilmix startar världens kanske finaste CS-lag — siggelito en av spelarna

2
Ett nytt CS-lag gör nu entré på scenen. Det är ett nytt projekt från Lilmix som går under namnet Lilmix.Para. Det unika med laget är att alla spelare lider av samma muskelsjukdom, Duchennes muskeldystrofi.
Ett nytt lag i Counter-Strike: Global Offensive är nu skapat. Detta är dock inget vanligt lag som går under Lilmix fana. Laget som går under namnet Lilmix.Para består endast av spelare med den progressiva muskelsjukdomen Duchennes muskeldystrofi (DMD). En sjukdom som succesivt bryter ner musklerna i kroppen.

De skriver i sitt uttalande att då spelarna har likadan eller liknande vardag så kommer det med en djupare förståelse för varandra. De ska inte vara oroliga för att bli kickade om de missar träning eller match på grunda av läkarbesök eller dylikt. De skriver även att de tror på kontinuitet, trygghet och engagemang för att bli ett så sammansvetsat lag som möjligt

Lilmix.Para
SverigeSigge "siggelito" Stengård
SverigeEmil "LoGGan" Appelqvist
SverigeChristopher "qwizter" Appelqvist
SverigeSebastian "Malmen" Girmalm
SverigeRasmus "R.S" Sjöblom"

SverigeKim "ragekulaN" Danneholt (coach)
SverigeMartin "pappalito" Stengård (manager)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..