×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

BEKRÄFTAT: Då spelas kvalet till PGL Major Stockholm

1
Det sista europeiska kvalet till majorn kommer att spelas på LAN. Men det blir bara en till RMR-turnering och inte två. Här är allt du behöver veta.
Den mest efterlängtade turneringen i CS:GO sedan 2019, PGL Major Stockholm, rör sig närmare. Nu är det också klart hur de sista kvalen kommer att spelas. Det är ESL som har fått äran att hålla det sista kvalen. Alla kval i de olika regionerna kommer att gå under Intel Extreme Masters Fall.

Planen var från början att varje region skulle spela tre stycken RMR-turneringar och att det sista skulle spelas på LAN. Så blir dock inte fallet. Det är endast CIS och Sydamerika som får tre turneringar då de redan spelat två. Dessutom kommer alla regioner att spela sista turneringen online. Förutom om Europa där 24 lag kommer göra upp på LAN.

Av de 24 lagen som kommer att spela i turneringen kommer 12 bli inbjudna, de som har mest som har RMR-poäng. De sista 12 platserna kommer att avgöras genom fyra öppna kval och ett tillslut ett slutet kval. ESL väntar med att lag ska ge deras fulla lineups för att räkna ut de exakta poängen. Men ett lag som är klart är Ninjas in Pyjamas som just nu har flest RMR-poäng. De riskerar dock att tappa lite poäng då de bytt ut Erik "ztr" Gustafsson mot Linus "LNZ" Holtäng.

Med tanke på att det endast blir en till RMR-turnering så kommer det bli tuffare för ett lag som Fnatic som inte har många RMR-poäng alls. Europa har totalt 11 platser till majorn och Fnatic ligger just nu på en 14:e plats i RMR-rankingen. Även Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan ligger utanför strecket. Allt hänger nu på en enda turnering.

Alla lags RMR-poäng går att se här.

Anmälan till kval går att hitta här.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..