×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

CHOCKEN: Xyp9x kan lämna Astralis

1
Den danska superstjärnan Andreas "Xyp9x" Højsleth kan lämna Astralis. Detta berättar han i en intervju med Dexerto. Stjärnan vars kontrakt snart går ut har nu pratat med ett flertal lag.
Astralis har under året redan tappat en av sina stjärnor. Detta var när Nicolai "dev1ce" Reedtz från ingenstans gick till Ninjas in Pyjamas. Nu kan de också tappa ytterligare en spelare, nämligen clutchministern själv, Andreas "Xyp9x" Højsleth.

Detta berättar den danska stjärnan i en intervju med Dexerto. Xyp9xs kontrakt går nämligen ut i slutet av året och han säger till Dexerto att han nu överväger sina alternativ. Han berättar att han diskuterat med ett flertal lag men att han inte kan gå in på detaljer.

Det har under en lång tid florerat rykten om att spelarna och organisationen inte ska ha haft den bästa relationen. Xyp9x säger att detta inte påverkar hans beslut utan att han väljer att kolla på sina möjligheter för att hitta det bästa laget att vinna turneringar med. Om Astralis framtid så är spelaren väldigt kryptisk, han säger endast att det är något överraskande på väg.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..