×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flushas lag tappar spelare — nere på endast tre man

1
Det har varit tufft för Robin "flusha" Rönnquist sedan han lämnade Fnatic tidigare i år. Nu är hans egna projekt nere på endast tre spelare.
Sedan Robin "flusha" Rönnquist presenterade sitt nya lag, Gorillaz, i början av året så har de inte nått upp till de förhoppningar många satte för dem. Detta blir nu kanske ännu svårare att uppnå när man tappar en spelare. Det är den turkiska spelaren Yasin "xfl0ud" Koç som nu väljer att lämna laget.

xfl0ud har under en längre period varit ryktade till det turkiska superlaget med Özgür "woxic" Eker och Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş som nu ser ut att gå med i Galatasaray, en av Turkiets största fotbollsklubbar. Detta lämnar nu flusha med endast två lagkamrater. Nya måste hittas snarast då de redan nästa vecka ska spela Elisa Invitational.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..