×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

X-Gamer vinner svenska Elisa-kvalet — laget fyllt med inhoppare

1
Det blev inte favoriterna i Lilmix som vann det svenska kvalet till Elisa Invitational. Istället var det ett lag fullt med inhoppare som gick vinnande ur turneringen.
Under gårdagskvällen avgjordes det svenska slutna kvalet till Elisa Invitational Fall. Totalt fyra lag deltog i den sista kvalomgången, AURA, Brandbergen Shooters, X-Gamer samt favoriterna Lilmix. Favoriterna vann även sin semifinal där de ställdes mot BRB Shooters. Det blev dock en jämn kamp som Lilmix vann med 2-1 i kartor.

Den andra semifinalen spelades mellan AURA och X Gamers som inte hade hela sin femma. De var tvungna att använda hela tre stycken inhoppare. Men det var inga dåliga spelare de fick tag i, Robin "robiin" Sjögren, Rasmus "kreaz" Johansson och Tim "Mann3n" Isak hjälpte laget. De spelade också bra och säkrade finalplatsen med 2-0 i kartor. Det var också inhopparlaget som vann hela kvalet efter de tagit ner Lilmix i finalen. Detta innebär att de är klara för regionala delen av Elisa Invitational Fall.


Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..