×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är de svenska stjärnornas första motståndare för höstsäsongen

1
Fnatic ställs mot tuffast möjliga motstånd i lagets första Pro League-match med den nya femman.
Häromveckan offentliggjordes grupperna till ESL Pro Leagues 14:e säsong. Nu har turneringsarrangören också släppt matchschemat där det framgår vilka datum och tider som gruppspelsmatcherna kommer att spelas.

Först ut av svenskarna är Fnatics stjärntrio Freddy "KRiMZ" Johansson, Ludvig "Brollan" Brolin och Jack "Jackinho" Ström Mattsson som spelar i grupp C. Den 27 augusti klockan 16:45 ställs Fnatic mot världsettan Natus Vincere i lagets första match med sin nya femma, ett minst sagt tufft första prov för svenskarna.

I matchen som är schemalagd att spelas efter Fnatics match mot Navi ställs Olof "olofmeister" Kajbjer och hans lag Faze Clan, som spelar i samma grupp som Fnatic, mot Mousesports. Under vårsäsongen möttes lagen tre gånger varav Mousesports vann två av matcherna lagen emellan medan Faze Clan vann en.

Ninjas in Pyjamas, som hamnat i grupp D, är det sista laget av alla att äntra servern. Den 1 september möter svenskarna Team Liquid, ett lag som NIP slog så sent som under IEM Cologne.



Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas, Bart Oerbekke/ESL och Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..