×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarna vinner igen — ruggigt jämnt i kampen om slutspelsplatserna

1
Med fyra matcher kvar att spela hårdnar kampen om de fyra slutspelsplatserna i Weplay Academy League.
Både Young Ninjas och Fnatic Rising tog under gårdagen viktiga poäng i kampen om slutspelsplatserna i Weplay Academy League.

Young Ninjas inledde kvällen med att utklassa Astralis Talent med 16-3 på Inferno. Det var precis samma siffror som när lagen förra veckan möttes på Overpass.

Fnatic Rising fick en något tuffare Dust2-match mot FURIA Academy. En svag inledning på andra halvan gjorde att svensklaget låg under med 10-13, men lyckades vinna sex rundor i rad och knipa segern med siffrorna 16-13.

I tabellen har förhandsfavoriterna mouz NXT gått upp i en bekväm ledning på 24 poäng. Hela fyra lag, däribland Fnatic Rising och Young Ninjas, delar på andraplatsen med 18 poäng vardera.

Med fyra matcher kvar ser det alltså ut som att varje poäng kan vara värd sin vikt i guld i kampen om de fyra slutspelsplatserna.

I kväll stundar två tunga möten för svensklagen. Fnatic Rising är först ut klockan 18:00 mot BIG Academy och Young Ninjas spelar direkt efter mot tabellettan mouz NXT.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..