×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic Rising plockar första vinsten — nu på samma poäng som Young Ninjas

1
Iulian "regali" Harjău var bäste spelare på servern när Fnatic Rising i går vann sin första match i Weplay Academy League.
Fnatic Rising vann i går sin första match i Weplay Academy League. Laget lyckades vända underläge 13-15 till en 19-17-vinst på övertid.

Lagets rumänska AWP-spelare Iulian "regali" Harjău var med sina 38 kills bäste man på servern. 18-åringen räddade bland annat Fnatic Rising kvar i matchen i den 29:e rundan genom ett ace.

För Young Ninjas del blev det förlust med 11-16 i gårdagens match mot Natus Vincere Junior. Matchen spelades på Mirage och förlusten var Young Ninjas första någonsin mot just Navi Junior.

Både Fnatic Rising och Young Ninjas har nu skramlat ihop tre poäng vardera och delar därmed tredjeplatsen i tabellen tillsammans med mouz NXT och Navi Junior. BIG Academy och FURIA Academy är de enda två lagen som lyckats vinna bägge sina inledande matcher.

I kväll möter Young Ninjas Astralis Talent klockan 19:00 och Fnatic Rising ställs klockan 21:00 mot tabellettan FURIA Academy.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..