×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sheddan om möjligheterna i Dignitas: "Känns lite overkligt"

1
Dignitas svenska nyförvärv Mikael "Sheddan" Mellström ska hjälpa svensklaget att nå en ännu högre nivå.
Förra veckan annonserade Dignitas, att laget plockat in den svenska coachen Mikael "Sheddan" Mellström till sitt CS:GO-lag. 20-åringen, som tidigare coachat lag som Prima Esport och nerdRage, kliver in i rollen som analytiker till Dignitas CS:GO-lag.

För Sheddan innebär tjänsten ett stort kliv uppåt i CS:GO-hierarkin — en utmaning han välkomnar.

— Det känns lite overkligt helt ärligt. Det ska bli riktigt roligt att få jobba med så pass etablerade spelare. Det blir en ny utmaning för min del, säger han.

Rollen som analytiker kommer i första hand att handla om att analysera Dignitas kommande motståndare och agera bollplank åt huvudcoach Halvor "vENdetta" Gulestøl.

— Jag skulle säga att en vanlig turneringsdag är att jag får reda på vilka vi ska möta, har en liten diskussion med coachen om vilka kartor det kan bli och sedan så kollar jag på de kartorna som vi tror att de blir, förklarar Sheddan.

— Jag kollar mycket på vad andra gör så att jag får en överblick av hur många spelar de olika kartorna. Det gör att jag kan ge input i vad vi kan uppdatera i vår spelstil och vad som fungerar för många andra lag.

Eftersom merparten av den professionella CS-scenen tar semester fram till mitten av augusti dröjer det fram till dess innan vi får se vilken skillnad Sheddan kan ha på Dignitas spel.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..