×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

RuStY om fina insatsen i Domination League: "Hade riktigt bra form"

1
Gamerlegions IGL Alfred "RuStY" Karlsson var turneringens bästa spelare när Gamerlegion knep silvret i Domination League.
Svensklaget Gamerlegion slutade på andra plats i Domination League. Andraplatsen var lagets bästa placering och en perfekt avslutning på vårens säsong.

— Det känns självklart bra, säger Gamerlegions IGL Alfred "RuStY" Karlsson efter turneringen.

— Vi diskuterade om vi ens skulle spela denna turneringen med tanke på vår dåliga form. Men vi bestämde oss för att köra den och det gick bra.

23-åringen var utan tvekan en av turneringens bästa spelare och bidrog i hög grad till Gamerlegions fina resultat.

— Jag hade riktigt bra form denna cupen. Hela viben i laget och hur vi spelade passade riktigt bra för mig, säger RuStY.

— Vi tog mycket mer initiativ i laget vilket gör det mycket lättare för mig att calla och jag kan fokusera mer på mitt individuella spel. Så jag är nöjd med min insats.

Laget går nu på semester i tre veckor. En välbehövlig paus inför nästa säsong.

— Nu ska vi ta lite break från datorn och avnjuta det fina vädret, säger RuStY.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..