×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Semifinalsuccé för Gamerlegion — klara för final i Domination League

2
Alfred "RuStY" Karlsson och Gamerlegions fina form fortsatte när laget slog PACT med 2-0 i Domination League-semifinalen.
Svensklaget Gamerlegions fina resultatrad i Domination League är intakt. Laget lyckades vinna semifinalen mot PACT med 2-0 i kartor.

Semifinalen var en riktig nagelbitare. Gamerlegion fick en kanonstart på PACTs kartval Inferno och gick till halvtid med ledning 11-4. PACT lyckades dock spela upp sig i andra halvan och kvitterade till 12-12 innan svensklaget till slut kunde säkra kartvinsten med 16-13.

På Overpass kom avgörandet först på övertid sedan Gamerlegion lyckats ta ikapp ett 12-15-underläge. På övertiden gjorde svenskarna inga misstag utan tog hem fyra raka rundor vilket fastställde slutresultatet 19-15.

Nu väntar final mot vinnaren i matchen mellan MAD Lions och Forze. Forze är det enda lag som hittills besegrat Gamerlegion under turneringens gång.

Finalen spelas redan i kväll med planerad starttid klockan 20:00.

Artikelbild: Pressbild/Weplay

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..