×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

SPELARBETYG: Så bra var svenskarna i Blast Premier Spring Finals

1
Det blev ingen succé för svensklagen i Blast Premier Spring Finals. Men hur presterade egentligen spelarna? Här är Fragbites betyg på svenskarna i turneringen.


Fredrik "REZ" Sterner (NiP)
Den utan tvekan bästa svenska spelaren i Blast Premier Spring Finals var REZ. Han spelade bra i alla matcher och hade endast negativ rating i två av de nio kartorna som NiP spelade. Men det var inte bara att han fick många frags, han fick många viktiga frags. I många av matcherna så hade han flest öppningsfrags. I de rundorna som REZ fick första fragen så vann NiP 80% av dessa. 5/5 Kanske är lite för högt för REZ men han stod utan tvekan ut från mängden.Linus "LNZ" Holtäng (NiP)
Ninjornas senaste tillskott LNZ bjöd på en rejält bra turnering. Rent statistiskt var han näst bäst i laget med en rating på 1.07. Även han hade nästan bara positiv rating, endast i tre kartor var det negativt. Han var också monumental i matchen mot G2 Esports som laget tyvärr förlorade.Hampus "hampus" Poser (NiP)
hampus den starkaste NiP-spelaren i IEM Summer men tappade lite under Blast. Han var fortfarande lagets bästa entryfragger med 36 öppningsfrags över turneringen. Detta är även bra då NiP vann 75% av de rundorna när hampus fick första fragen. Tyvärr var inte de andra fragsen med ledaren som endast hade positiv rating i tre kartor. Han tappade dessutom extra mycket i matcherna som NiP förlorade.Olof "olofmeister" Kajbjer (Faze)
Det blev endast två matcher för olofmeister i comebacken. Men han spelade ändå helt okej. Speciellt i utslagningsmatchen mot G2 så var det olofmeister som klev fram och var spelaren som gjorde det lilla extra för att vinna. Speciellt imponerande med tanke på att han inte spelat seriöst sedan gruppspelet av just Blast. Ett bra tecken för framtiden men han tog sig inte hela vägen.Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora (NiP)
Det blev ingen bra turneringen alls för Plopski. Han hade endast positiv rating i tre av NiPs nio kartor. Han hade också sämst rating i hela laget på 0.86. I vissa kartor spelade han bra fragmässigt men tappade i andra delar. Han hade endast sju öppningsfrags under turneringen och NiP vann endast 57% av de rundorna. I jämförelse dog han först 29 gånger. Han var väldigt bra i sista matchen mot G2 men det räckte inte till att göra hans turnering godkänd.Nicolai "dev1ce" Reedtz (NiP)
dev1ce hade en okej turnering, inget som går att jämföra med Flashpoint men fortfarande bra. I matchen mot Evil Geniuses var han dock rätt osynlig. Skulle han varit svensk skulle han antingen fått 2/5 eller 3/5 men han är ju faktiskt dansk så det blir 0/5 för dev1ce.

5 - Världsklass
4 - Väldigt bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd
0 - Dansk
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..