×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ny turneringsvinst för succélaget — krossade Navi: "Glad över att mitt lag är bäst"

2
Gambit tog hem sin tredje raka turneringsvinst efter seger mot Navi med 2-0 i kartor.
Ingenting verkar kunna stoppa Gambit Esports just nu. Under gårdagen vann laget finalen av Blast Premiers vårfinaler med 2-0 mot Natus Vincere.

— Jag är verkligen jätteglad. Jag är väldigt glad över att mitt lag är bäst, sade lagets IGL Vladislav "nafany" Gorshkov efter matchen.

Gårdagens seger kom efter två raka kartvinster på Dust2 (16-12) och Mirage (16-11). Enligt nafany är det hårt arbete som ligger bakom lagets framgångar.

— Vi har jobbat riktigt hårt för detta. Jag har bara varit hemma två veckor i år, resten av tiden har jag varit på bootcamp, säger han.

Segern är Gambits tredje raka turneringsvinst. Bara under den senaste månaden har laget också vunnit CIS-regionens RMR-turnering EPIC CIS League och Intel Extreme Masters Summer.

Nu väntar ett par veckors vila för laget som kommer att delta i Intel Extreme Masters Cologne i början av juli.Artikelbild: Pressbild/Starladder
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..