×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mples sämsta match någonsin? — Navi krossade av okänt lag

2
Om det finns någon CS-spelare som kan spelet så är det Oleksandr "s1mple" Kostyliev. Men det är inte varje match som man kan bjuda på 30 frags, även om det ibland ser ut som det. Under gårdagen hade faktiskt s1mple en av sina värsta kartor någonsin.
Det finns många som säger att Oleksandr "s1mple" Kostyliev är den bästa CS:GO-spelaren någonsin. Men även romarriket föll. Under gårdagen spelade Natus Vincere en slutspelsmatch i den östeuropeiska RMR-turneringen EPIC League. Där ställdes de mot det rätt så okända laget Akuma, just nu rankade på en 47:e plats i världen.

Under den första kartan blev favoriterna helt överkörda av Akuma. De lyckades faktiskt bara vinna två ynka rundor under hela kartan. Det som kanske var mest otippat var att s1mple låg längst ner på scoreboarden med endast fem frags. Han hade dessutom dött 16 gånger. Med en rating på 0.20 är detta superstjärnans näst sämsta karta någonsin. Den enda han hade sämre rating i var när han och Flipsid3 Tactics förlorade mot norska LGB Esports med 16-0. Då hade han en rating på 0.19.

Under den andra kartan, Dust2, så hade nu s1mple vaknat till. Han lyckades få upp hela 27 frags och hade en rating på hela 1.43. Detta räckte dock inte till för Navi. De förlorade kartan med 16-10 och därmed matchen med 2-0. De är dock inte utslagna ur turneringen utan fortsätter i lower bracket. Där ställs de mot Forze och nu känner nog Navi stor press om de vill tjäna ihop de allt för viktiga RMR-poängen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..