×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Flusha om chanserna i Blast Rising: "Kommer inte lägga ribban jättehögt"

1
Robin "flusha" Rönnquists nya femma har inte stått för några superprestationer i sina inledande matcher. Kan gruppspelet i Blast Rising bli vändpunkten?
Storstjärnan Robin "flusha" Rönnquists nya lag gorillaz har fått en blandad start i tävlingssammanhang. I mitten av april deltog laget i de öppna Flashpoint-kvalen där man förlorade snöpligt i kvartsfinalen mot Copenhagen Flames.

I maj har laget deltagit i de regionala kvalen till Spring Sweet Spring #2 och Elisa Invitational Summer. I dessa matcher har laget förlorat två matcher mot DBL PONEY och Nigma Galaxy, men också tagit en vinst mot Lilmix.

Imorgon går laget in i ytterligare en turnering, då gorillaz ställs mot Nordavind i gruppspelet av Blast Rising 2021.

– Det känns bra att börja komma igång med nya lineupen. Det ska bli kul att se hur bra vi presterar när vi väl lagt en grund och fått in lite struktur i bilden, säger flusha till Fragbite inför turneringen.

Inför turneringen har flusha valt att inte sätta allt för höga mål.

– Första målet är väl att ta sig ur gruppen och sedan ta det därifrån. Vi kommer inte lägga ribban jättehögt direkt då många utav oss har varit borta från toppscenen ett tag så vi vet att det kommer ta tid, säger han.

Utöver gorillaz och Nordavind består gruppen i Blast Rising av Team Finest och svenska Young Ninjas. Även om gorillaz i sammanhanget är det klart mest rutinerade laget vill flusha inte bära favoritskapet.

– Jag skulle inte uttala oss som favoriter i gruppen, säger han.

— Vi har självklart de största namnen i vårt lag men våra motståndare har spelat ihop längre och bör ha ett övertag i och med teamplay än så länge.

Matchen mot Nordavind är schemalagd att starta på fredag klockan 12:00.

Foto: Starladder

Tror du att flushas nya femma gör succé i Blast Rising?

658 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..