×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

phzy efter förlusten mot SAW: "Så klart jobbigt att få en tuff start"

1
Nu väntar ödesmöte för Young Ninjas i REPUBLEAGUE.
Young Ninjas hade chansen att säkra en slutspelsplats i REPUBLEAGUE men förlorade mot portugisiska Saw med 2-0 i kartor.

Nu väntar ödesmöte mot ännu okänt motstånd för ninjorna. Enligt lagets AWP-spelare Love "phzy" Smidebrant är det svårt att säga något om lagets chanser att nå slutspel.

— Eftersom vi inte vet vilka vi möter än så är det svårt att säga något om våra chanser, säger phzy.

Hur gör du för att ladda om och tagga till inför en sådan här direkt avgörande match?

— Inför en sådan här viktig match så tycker jag det är viktigt att inte hypa upp det för mycket. Jag håller mig bara till min vanliga uppvärmningsrutin och spelar som om det var en vanlig match.

I matchen mot Saw fick ni det tufft snabbt som T på Inferno efter att ha vunnit pistolrundan och sedan förlorat den andra rundan. Hur påverkade det er att få en så jobbig start?

— Det är så klart jobbigt att få en tuff start men jag känner inte att det påverkar oss så mycket. Vi har ofta kunnat komma tillbaks efter jobbiga starter och vända games helt.

— Det är jobbigt att torska anti-econ efter pistolrundevinsten och det är något som vi har haft mycket problem med.

På Nuke spelade Young Ninjas upp sig och gick till halvtid i ledning men förlorade återigen mot Saws anti-eco vilket satte laget i en jobbig sits ekonomiskt.

— Annars tycker jag vår T sida gick helt okej, men vi hade lite problem med att vi gav iväg alldeles för mycket entries. Tror det hade sett väldigt annorlunda ut om vi lyckades vinna rundan efter pistolen, säger phzy.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..